Freitag, 13. Dezember 2019

Türkçe

Almanca Ders-Tercüme ve Refakat Hizmetleri

Ders-Tercüme-Çeviri-Görüşme ve her türlü yazışmalarınız da 24 saat hizmetinizdeyiz.
Neden Almanca: 1.- Almanca 350 milyondan fazla kişinin ana dilidir. 2.- Almanca, Almanya’nın yanı sıra tüm Avrupa-Birliğin de (EU) en geçerli ve önemli bir lisandır. 3.- Almanca, dünya genelinde altıncı, Avrupa genelinde en çok konuşulan dildir. 4.- Almanya dünyanın en istikrarlı ülkelerinden biridir ve AB’nin en önemli Kurucusu ve üyesidir. Türkiye ile çok güçlü ekonomik ve tarihi ilişkilere sahiptir.
DANIŞMANLIK-SERVİSİ:
Her tür almanca iş ve özel tercümeleriniz, çevirileriniz ve refakat hizmetleriniz için lütfen bizi arayınız. - Bizimle, yüksek kaliteli "Almancadan Türkçeye ve Türkçeden Almancaya" çeviri hizmeti alacağınızdan emin olabilirsiniz.
GARANTİLİ BİREBİR ALMANCA:
İşkadınlarımız ve işadamlarımıza, şirketlere, çalışanlara, öğrencilere ve gruplara her seviyede yoğun programlarla birebir eğitim. Birebir veya grup eğitimi , dilediğiniz gün ve saatte size özel programlar ve istediginiz yerde eğitim alma imkanı. - Özel okul öğrencilerine dersler almanca olarak anlatılır. İşkadını ve işadamlarımıza ofislerinde almanca gramer + pratik ders verilir.
NEDEN ÖZEL DERS:
Özel ders öğrencinin zeka seviyesine göre yapılır, çok yüksek verim alınır ve başarı saglanir. Öğrenci ile ilgilenme daha fazladır. Velinin sürekli bilgilendirilmesi mümkündür. Modern ve çağdas eğitim metodudur. Bir sınıfta bir öğretmen bir öğrenci ile 3 dakika ilgilenebilirken, özel derste 120 dakika boyunca öğrenci ile ilgilenilir. Anlamadığı konular tekrar anlatılır. Konu ile ilgili birçok soru çözülerek konu pekiştirilir. Dikkat dağınıklığı, anlama zorluğu, hiperaktif öğrencilerde yüksek başarı sağlanır. Özel ders (genellikle) öğrencinin evinde olduğu için velinin öğrencisini kontrol etmesi ve gelişimini takip etmesi daha kolaydır.

Refakat Hizmetlerimiz:
YAŞLI BAKIMI
Yaşlılarımıza her türlü şefkatli ve anlayış dolu bakım-hizmetleri verilir.
Not: Almanya da çocukluğumdan itibaren 10 senelik yaşlıların bakımı ve ayrıca hayvan ve köpek bakıcılığı hizmet tecrübem vardır. - Ancak bu bir hasta bakımı-bakıcılığı ilanı değildir, sadece genel yaşlılık-bakımını içerir ve kapsar mahiyetdedir. Yanında arkadaşlık, yemek yedirme, ilaçların verilmesi ve birlikte vakit geçirilmesi. Gezinti, alışveriş, oyun, eğlence, tatil ve böylesi gibi hizmetleri kapsar yalnızca.
Yaşlıları düşündüğümüz zaman genellikle bize yardım eden, çocuklarımıza bakmamızda yardımcı olan kişiler olarak görürüz ya da düşünürüz. Fakat bazı durumlarda maalesef onlarında çocuklar gibi bakıma ihtiyacı olabilmektedir. Bu da yaşlı bakıcısı hizmeti ile sağlanabilecek bir şeydir. Aslında, çoğu insan bakıcıların yalnızca çocuklara baktığını düşünür. Fakat günümüzde yaşlı bakıcılığı mesleği de oldukça gelişmiş ve güvenilir bir hale gelmiştir. Sizde (Özel) Yaşlı bakıcısı arıyorum diyorsanız, lütfen bilgi için E-Mail gönderiniz.
Yaşlı bakımı size ne gibi faydalar sağlar?
Arkadaş olur; Birçok yaşlı yalnızlıktan şikayet eder. İyi bir yaşlı bakıcısı, ona güzel bir arkadaşlık sunacaktır. Bildiğiniz gibi Yaşlı bakımı, yaşlıların sürekli yanında olur. Genellikle bir çalışandan daha çok aile üyeleri gibi olurlar. Yaşlı bakıcılar, yatalak olan yaşlıların yıkanmasından yemek yemesine, ilacından iğnesine kadar birçok konuda destek çıkar. Her konuda yardımcı olur: Bir yaşlı bakıcısı, diğer insani ihtiyaçları da denetler. Bakıcılar (gerektiğin de, elinden geldiğince) yemek pişirebilir, market alışverişi de yapabilir.
HAYVAN BAKIMI
"Kuşlar yemek yer iken yolunu değiştireni, elbet dünya incitir." - (Aşk-ı Sufi)
Hayvanlarınıza, kedi ve köpek, sizlerin istediğiniz zaman ve yerde, yine sizlerin vereceğiniz tüm talimatlara harfiyen uygun olarak, şefkat ve özenle bakımları yapılır.
Not: Almanya da çocukluğumdan itibaren 10 senelik yaşlıların bakımı ve ayrıca hayvan ve köpek bakıcılığı hizmet tecrübem vardır. Detaylı bilgi için lütfen E-Mail gönderiniz.
Kedi ve Köpek Bakımı, son zamanlarda ihtiyaç duyulan meslek kollarından birisidir. Tatile ya da iş için seyahate çıktığınız zaman evdeki dostunuzu bir yere bırakamıyor, bakım evine vermeye de güvenemiyorsanız evde kedi ve köpek bakımı hizmeti alabilirsiniz. Son zamanlarda gelişen bu hizmet sayesinde evcil dostlarınız kendi evlerinde bakılmanın da keyfini sürecek.
Hayvan bakımı ne gibi hizmetler sunuyor?
Kedi ve köpeğin günlük tuvalet ihtiyaçlarını sağlıyor. Köpeği hem tuvalet hem de oyun ihtiyacı için gezdiriyor Mama kaplarını temizliyor, dolduruyor Su kaplarını temizliyor, suyu tazeliyor. Eğer hayvan ilaç kullanıyorsa ilaçlarını veriyor. Acil durumlarda sahibine ulaşıyor. - Evcil hayvan bakımı konusunda herkese güvenmeyin, bu anlamda güvenilir ve işini severek yapan, bilen ve aynı zamanda ciddi hayvan sevgisi barındıran kişileri tercih ediniz.
Evet, hayvansever insanların da çoğu kötü olabiliyor ne yazık ki, maalesef. - Ama şu da bir gerçek ki, hayvansever olmayan, hayvan sevemeyen insandan da uzak durunuz.

Hakkımda
Emekli Turizimci
Doğum Tarih ve Yeri: 1961 İstanbul(Avrupa Yakası)
Medeni Durumu: Bekar(Hiç evlenmedim ve çocuğum yoktur)
1966 - 1978 Yılların’da Bremen de alman disiplini ile yetiştim, yetiştirildim. Anaokul ve kreşe gittim. İlk-Orta ve Lise tahsili gördüm. Almanca diline vakıf olup, ayrıca temel meslek-turizm ingilizcem vardır.
1979 Senesinden itibaren, Anadolu ve Doğu-Anadolu kültür turlarında almanca tercüman-rehberliği yaptım. İstanbul, Antalya ve Muğla bölgelerinde turizmci olarak çalıştım. Bu süre zarfında değişik Seyahat-Acenteleri ve Oteller de , ayrıca alman-callcenters firmasında farklı görev ve orta düzeyde sorumluluk alanlarında hizmetlerde bulundum. 2010 yılı itibariyle emekli oldum.
Özel tecrübe ve ön vasıf-Niteliklerim: Liderlik vasıfları güçlü, personel yönetimi ve işlerin takibi konusunda alman disiplinine hakim. Hedef ve çözüm odaklı, pratik, analitik düşünebilen. Microsoft-Office programlarını kullanabilen. Bütçe, gider ve gelirler konusunda tecrübeli. Müşteri odaklılık, planlama, organizasyon ve raporlama becerisine sahip.
Özel İlgi Alanlarım: Turizm/Tarih/Arkeoloji + Edebiyat/Felsefe/Fizik ve Uzaybilimi.
Teşekkür ve saygılarımla,
Oktay YAZICI
İstanbul(Avrupa Yakası)
*Not: Ciddi iş tekliflerine açığım. İrtibat için lütfen E-Mail gönderiniz.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

https://go-istanbul.blogspot.com

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Impressum

Impressum & Datenschutz Dieser Privat-Persönliche Homepage/Website wird Vertreten durch: Herr Oktay YAZICI Schreiber in Is...